Skocz do zawartości
Repcakk

Ciekawy konkurs z ciekawymi nagrodami.

Rekomendowane odpowiedzi

Śledzę aktywnie profil Asus ROG PL na facebooku w związku z czym wiem o odbywającym się właśnie tam konkursie.

To profil: http://www.facebook....RepublikaGraczy

To konkurs: http://www.facebook....comment_mention

Konkurs polega na tym by "zwerbować" jak najwięcej osób które polubią profil ROG a potem w wiadomości konkursowej, pozostawią imię i nazwisko osoby która im owy profil ROG poleciła.

Najciekawsza nagroda to pierwsze i drugie miejsce, dowolna płyta główna lub karta graficzna asusa odpowiednio za 1500zł lub 1000zł. Pozostałe 3 miejsca to dowolnie wybrane gry.

Teraz czas na mój profit z tego całego robienia sobie potencjalnej konkurencji ^^

Bardzo Was proszę droga społeczności purepc.pl, jeśli nie zamierzacie brać udziału w konkursie to proszę, poświęcicie 30 sekund i Polubicie profil ROGa i w komentarzu wpiszcie moje imię i nazwisko: Kacper Kleczewski. Bardzo by mi się to przydało ze względu na padającą kartę, mogę odwdzięczyć się pomocą w matmie :). Będę bardzo wdzięcznym za wszelką pomoc :) a tym co postanowią wziąć udział w konkursie życzę powodzenia!

Pozdrawiam.

PS: Jestem świadom że udostępniam swoje dane osobowe, bardzo zaangażowałem się w ten konkurs i jestem gotów na pewne poświęcenia ;P

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie żartuje 0_0, bardzo przepraszam za moje zachowanie. Po prostu bardzo mi na tym zależy a trudno poradzić sobie bez wsparcia, pomyślałem że społeczność porządnego forum będzie najlepsza - w końcu jest tu tylu wspaniałych ludzi :>

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba mieć odwagę, żeby na publicznych forach, pełnych trolli, pedofilów, i im podobnego draństwa, się z imienia i nazwiska przedstawiać :lol:

Czerwonego wciskać tera ↓↓↓↓↓↓↓↓

• Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...