Repcakk Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 Śledzę aktywnie profil Asus ROG PL na facebooku w związku z czym wiem o odbywającym się właśnie tam konkursie. To profil: http://www.facebook....RepublikaGraczy To konkurs: http://www.facebook....comment_mention Konkurs polega na tym by "zwerbować" jak najwięcej osób które polubią profil ROG a potem w wiadomości konkursowej, pozostawią imię i nazwisko osoby która im owy profil ROG poleciła. Najciekawsza nagroda to pierwsze i drugie miejsce, dowolna płyta główna lub karta graficzna asusa odpowiednio za 1500zł lub 1000zł. Pozostałe 3 miejsca to dowolnie wybrane gry. Teraz czas na mój profit z tego całego robienia sobie potencjalnej konkurencji ^^ Bardzo Was proszę droga społeczności purepc.pl, jeśli nie zamierzacie brać udziału w konkursie to proszę, poświęcicie 30 sekund i Polubicie profil ROGa i w komentarzu wpiszcie moje imię i nazwisko: Kacper Kleczewski. Bardzo by mi się to przydało ze względu na padającą kartę, mogę odwdzięczyć się pomocą w matmie :). Będę bardzo wdzięcznym za wszelką pomoc :) a tym co postanowią wziąć udział w konkursie życzę powodzenia! Pozdrawiam. PS: Jestem świadom że udostępniam swoje dane osobowe, bardzo zaangażowałem się w ten konkurs i jestem gotów na pewne poświęcenia ;P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 Chyba sobie z nas żartujesz :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Repcakk Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 Nie żartuje 0_0, bardzo przepraszam za moje zachowanie. Po prostu bardzo mi na tym zależy a trudno poradzić sobie bez wsparcia, pomyślałem że społeczność porządnego forum będzie najlepsza - w końcu jest tu tylu wspaniałych ludzi :> 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garrowq Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 Paaanie to jest Polska, tu się nie pomaga, trzeba grabić :) Traktować z dystansem. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 (edytowane) Super forum, benchmark też taki świetny, nie? Konkurs Asus Republic of Gamers Poland - benchmark.pl i pcfoster http://forum.pcfoster.pl/topic/7618-ciekawy-konkurs-z-ciekawymi-nagrodami/ i pclab http://forum.pclab.pl/topic/745618-Konkurs-Asus-Republic-of-Gamers-Poland/ Edytowane 27 Listopada 2011 przez QrVicH 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Repcakk Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 Tak, też uważam te fora za dobre. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 dobry to jest błąd który popełniłeś podczas zamieszczaniu linków :lol: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 (edytowane) Edit: 2000 post, uroczo... Edytowane 28 Listopada 2011 przez s0n1c 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 s0n1c, padłem :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Trzeba mieć odwagę, żeby na publicznych forach, pełnych trolli, pedofilów, i im podobnego draństwa, się z imienia i nazwiska przedstawiać :lol: Czerwonego wciskać tera ↓↓↓↓↓↓↓↓ 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...