rolnik Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 (edytowane) Śledząc purepc przyuważyłem płytę główną która zaciekawiła mnie swoim wyglądem http://www.purepc.pl/sprzet_pc/plyty_glowne/msi_x79magd45_czyli_micro_atx_dla_lga_2011. Planuję złożyć sobie zestaw na takiej płycie.Co o niej powiecie? Edytowane 28 Listopada 2011 przez rolnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMachine Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Zastanów się czy jest w ogóle sens pakować się w LGA 2011. Platforma niewiele wnosi względem Sandy Bridge (przynajmniej jeśli chodzi o wydajność w grach), a jej koszty są dość duże, delikatnie mówiąc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolnik Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 (edytowane) Nie chodzi mi o gry a o projekt jaki tworzę.Jakie są różnice pomiędzy X79MA-GD45 A X79A-GD45? Edytowane 29 Listopada 2011 przez rolnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMachine Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 Jakie są różnice pomiędzy X79MA-GD45 A X79A-GD45? Płyty te przede wszystkim różnią się rozmiarem. Pierwsza jest w formacie mATX, druga to ATX. Poza tym X79MA-GD45 ma mniejszy radiator na chipsecie i trochę mniej slotów PCI-E. Tyle przynajmniej widać na pierwszy rzut oka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...