Andoria Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Witam, dostałem na urodziny płytę Z68A-GD80 (G3) i chcę zakupić do niej kartę graficzną i ram.Kwota jaką dysponuję to 1400 zł.Co mi polecicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Podaj pozostałe elementy, zarówno posiadane jak i te które planujesz kupić. Przede wszystkim procesor i zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andoria Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Posiadam procesor i7 2600k oraz zasilacz OCZ ModXStream Pro 600W. Szukam Ramu i karty grafcznej optymalnej do tego zestawu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alin06 Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Mój odnośnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...