lukas19 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Jakie napięcia mają poszczególe tryby bo wiem tylko że AGPx4 ma 1,5V a co dalej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 1x i 2x to 3.3V, 4x to 1.5V, a 8x potrzebuje tylko 0.8V. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 1x i 2x to 3.3V, 4x to 1.5V, a 8x potrzebuje tylko 0.8V. Jestes pewien ze AGP 8x ma 0.8v? Wedlug mnie ma 1.5v. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 AGP8x ma 0.8v AGP4x 1.5v AGP2x 3.3v AGP1x 3.3v Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Jestes pewien ze AGP 8x ma 0.8v? Wedlug mnie ma 1.5v.Slot ma 1.5V, bo obsługuje również karty 4x, ale karty 8x potrzebują tylko 0.8V. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Jakie napięcia mają poszczególe tryby bo wiem tylko że AGPx4 ma 1,5V a co dalej?a po ci to jeśli można spytać??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 AGP8x ma 0.8v AGP4x 1.5v AGP2x 3.3v AGP1x 3.3v :oops: :oops: Dzieki za oswiecenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 AGP8x ma 0.8v AGP4x 1.5v AGP2x 3.3v AGP1x 3.3v :oops: :oops: Dzieki za oswiecenie Miło wiedzieć, że przyjmujesz informacje tylko od KGB. :twisted: A jeszcze przy okazji: pewna, pewna... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 AGP8x ma 0.8v AGP4x 1.5v AGP2x 3.3v AGP1x 3.3v :oops: :oops: Dzieki za oswiecenie Miło wiedzieć, że przyjmujesz informacje tylko od KGB. :twisted: A jeszcze przy okazji: pewna, pewna... Sorry jesli Cie obrazilem. Przyzmnaje Tobie racje, byles pierwszy. Mea cupla :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Sorry jesli Cie obrazilem. Przyzmnaje Tobie racje, byles pierwszy. Mea cupla :oops: To jeszcze przyznaj mi odpowiednią płeć, bo jestem dziewczyną. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Sorry jesli Cie obrazilem. Przyzmnaje Tobie racje, byles pierwszy. Mea cupla :oops: To jeszcze przyznaj mi odpowiednią płeć, bo jestem dziewczyną. :wink:hej laska jestes rodzynkiem w tym gronie ,wiec skad mial wiedziec :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Sorry jesli Cie obrazilem. Przyzmnaje Tobie racje, byles pierwszy. Mea cupla :oops: To jeszcze przyznaj mi odpowiednią płeć, bo jestem dziewczyną. :wink: Zwykle na forum uzywam rodzaju meskiego jako tego bardziej uniwersalnego w tej tematyce. Mam nauczke ze wszystkie uogolnienia sa g... warte. Bede pamietal ze jest z nami jedna Niewiasta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Ze strasznymi oporami, bo to kolejny post OT, ale jednak napiszę. hej laska jestes rodzynkiem w tym gronie ,wiec skad mial wiedziec :wink: Jestes pewien ze AGP 8x ma 0.8v? A jeszcze przy okazji: pewna, pewna...O to mi chodziło, wcześniej nawet nic nie napisałam, rozumiejąc tę "uniwersalność" rodzaju męskiego. :wink: (Sama tak robię, odpisując na posty). (KGB, nie mów do mnie "laska"). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Ze strasznymi oporami, bo to kolejny post OT, ale jednak napiszę. hej laska jestes rodzynkiem w tym gronie ,wiec skad mial wiedziec :wink: Jestes pewien ze AGP 8x ma 0.8v? A jeszcze przy okazji: pewna, pewna...O to mi chodziło, wcześniej nawet nic nie napisałam, rozumiejąc tę "uniwersalność" rodzaju męskiego. :wink: (Sama tak robię, odpisując na posty). (KGB, nie mów do mnie "laska"). WOW to jest dopiero dedukcja naprawde z tym pewna to ciezko sie domyslic ,bo nie zacytowalas odpowiedzi w ktorym zwraca sie do ciebie "pewien" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 WOW to jest dopiero dedukcja naprawde z tym pewna to ciezko sie domyslic ,bo nie zacytowalas odpowiedzi w ktorym zwraca sie do ciebie "pewien" Ale Qborg zwracał się do naszego "rodzynka" wcześniej tylko raz, co tu cytować :lol: :lol: :lol: To tyle tytułem dedukcji ;) Też chce se posta nabić ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...