Kuagashi Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Witam, moje problemy z kartą się nie skończyły. Dzisiaj po zagraniu w need for speed hot pursuit temperatura w logu GPU-Z pokazala 150 stopni !! Juz nie wiem co mam robic. Mozliwe ze chodzi o rozdzialke? Mam ustawiona najwyzsza jaka się da. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
login206 Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Witam, moje problemy z kartą się nie skończyły. Dzisiaj po zagraniu w need for speed hot pursuit temperatura w logu GPU-Z pokazala 150 stopni !! Juz nie wiem co mam robic. Mozliwe ze chodzi o rozdzialke? Mam ustawiona najwyzsza jaka się da. Karta ma treshold w okolicach 98-102 stopni, nie bardzo rozumiem jak mogla sie rozgrzac do 150 stopni... Albo jest to blad odczytu albo chlodzenie nie dziala i uzywanie karty w trybie 3d predzej czy pozniej spowoduje jej uszkodzenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Przykre że raz nie wystarczy abyś zrozumiał na czym polegają zasady obowiązujące na tym forum. Masz na to kilka dni wolnego od pisania. Oczywiście dubel konta aby ominąć blokadę zagwarantuje Ci permanentnego bana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...