cryt Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Zamierzam kupić nową klawiaturę do pc więc : - musi być dobrej firmy czyli : microsoft, logitech i a4tech ( chyba, że są jeszcze jakieś dobre firmy produkujące klawiatury ) - nie musi być podświetlana - stand. klawisze z średnim lub wysokim skokiem - ma być przewodowa - ma być zwykła, prostokątna, ma mieć "proste klawisze" czyli nie taka - Klawiatura Logitech K350 (920-002024) - Ceneo.pl - ma być czarna - ma być w miarę solidna - ma być duża, tzn. klawisze qwerty... mają nie być blisko f1,f2,f3itd.,strzałek, del,ins i numpada, ma być jakaś przerwa między nimi, nie duża ale nie, żeby jej nie było - nie musi mieć zbędnych przycisków do dźwięku itp. Więc proszę piszcie swoje propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Dobre solidne klawiatury w tym segmencie robią jeszcze inni producenci, tacy jak Dell czy HP. coś w tym klimacie: Klawiatura DELL USB Black KB1421 QWERTY PL (1955734966) - Aukcje internetowe Allegro idealna prostota, bardzo wytrzymała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Mam klawiaturę wymienioną wyżej i jestem bardzo zadowolony. Zgrabna, prosta, solidnie wykonana. Nie mogę wypowiedzieć się na temat trwałości, bo mam ją dopiero od końcówki sierpnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...