Sadman Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Witam, kolega poprosił mnie o pomoc w wyborze laptopa, laptop będzie mu służył głównie do gier, kwota jaką dysponujemy to 2500zł. Znalazłem Acera 7750G mam pytanie czy w tej cenie znajdę coś lepszego przeznaczonego do grania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Stricte do grania bez oglądania się na markę czy wykonanie raczej nic wydajniejszego nie znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RecomiIT_pl Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 Ciężko powiedzieć,bo możesz szukać wśród modeli Asusa oraz MSi. Pod względem ceny oraz konfiguracji będą prezentować się zdecydowanie najlepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 Asus lepsza cena i konfiguracja? Podaj przykład, bo to ciekawe co mówisz. Wydajne 17,3" MSI w tej cenie? Również poproszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...