Korkodyl Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Jeszcze jedno pytanko o tą płytkę. Czy jest tutaj możliwość odblokowania dodatkowych rdzeni? W biosie nie widzę takiej opcji <_< Po wciśnięciu ctrl + F1 jest jakaś dodatkowa opcja ale po uaktywnieniu nic sie nie dzieje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 1. W procesorze nie ma się odblokować; 2. to nie ta opcja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korkodyl Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Czyli ta płyta nie ma takiej możliwości? :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 (edytowane) Płyta powinna mieć taką możliwość. Po wciśnięciu ctrl + F1 jest jakaś dodatkowa opcja ale po uaktywnieniu nic sie nie dzieje.Podaj jaka to funkcja, nazywa się jakoś prawda? Podać jaki to procesor też nie można? W poprzednim temacie też nie można było napisac... Edytowane 1 Grudnia 2011 przez Klaus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korkodyl Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Płyta powinna mieć taką możliwość. Podaj jaka to funkcja, nazywa się jakoś prawda? Podać jaki to procesor też nie można? W poprzednim temacie też nie można było napisac... W pracy nie mogłem sobie przypomnieć jak to sie nazywało... Znalazłem instrukcję odblokowania redzeni na płytach Gigabyte ale u mnie nie mogę znaleźć "advanced clock calibration". A po wciśnięciu ctrl+F1 pojawia się "advanced Chipset Features" gdzie można włączyć "Spread Spectrum". Co nic nie daje. A procek to Sempron 140 AM3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 http://download.gigabyte.eu/FileList/Manual/mb_manual_ga-870a-usb3l_e.pdf Strona 41, CPU unlock i dalsze opcje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...