jilted Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 cześć stanąłem przed wyborem monitora do gier i filmów i po zastanowieniu wybrałem rozdzielczość 1680x 1050 w aspect ratio 16:10 . dlaczego taka? bo Full HD po prostu dla mnie nie nadaje się do PC, gdzie np. w grach RTS w ogóle najlepszy byłby 4:3. rozglądałem się troszkę w ofercie i nie jest tu gęsto a testów malutko. czy moglibyście doradzić mi jakiś w rozsądnej cenie 500 PLN? WAŻNE PYTANIE: wiem że jest to najgorszy czas na zakup kompa ze względu na świąteczne ceny : ( jestem w stanie poradzić sobie z miesiąc bez kompa ale tak naprawdę nie wiem czy warto? o jakiej porze stycznia ceny powinny spadać? czy opłaca się czekać na tą różnicę? kupując kompa w połowie stycznia jak dużo mogę zaoszczędzić w stosunku do Teraz? dziękuję pięknie za podpowiedzi pozdrawiam! : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jilted Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 cześć stanąłem przed wyborem monitora do gier i filmów i po zastanowieniu wybrałem rozdzielczość 1680x 1050 w aspect ratio 16:10 . dlaczego taka? bo Full HD po prostu dla mnie nie nadaje się do PC, gdzie np. w grach RTS w ogóle najlepszy byłby 4:3. rozglądałem się troszkę w ofercie i nie jest tu gęsto a testów malutko. czy moglibyście doradzić mi jakiś w rozsądnej cenie 500 PLN? WAŻNE PYTANIE: wiem że jest to najgorszy czas na zakup kompa ze względu na świąteczne ceny : ( jestem w stanie poradzić sobie z miesiąc bez kompa ale tak naprawdę nie wiem czy warto? o jakiej porze stycznia ceny powinny spadać? czy opłaca się czekać na tą różnicę? kupując kompa w połowie stycznia jak dużo mogę zaoszczędzić w stosunku do Teraz? dziękuję pięknie za podpowiedzi pozdrawiam! : ) Mam tu pewne typy, w sumie są to najtańsze modele wg ceneo. Który polecacie? LG Flatron L206WU Monitor LCD LG Flatron L206WU - Ceneo.pl Acer X223WBD Monitor LCD Acer X223WBD - Ceneo.pl Asus MW221U Monitor LCD Asus MW221U - Ceneo.pl Belinea 112201 Monitor LCD Belinea 112201 - Ceneo.pl Są to modele LCD - podobno lepsza technologia do gier niż LED? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malot Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2011 ten model jest dobrze oceniany: LG Flatron L225WS Monitor LCD LG Flatron L225WS - Ceneo.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Merlin85 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2011 No i nie ma się co dziwić bo monitor prezentuje się naprawdę nieźle o czym sam się przekonałem ponieważ miałem okazję pracować na nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...