tomek176 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Mam dość dużych rozmiarów plik wav, który musze wyczyścić, troszke perobić, tak, żeby się do słuchania nadawał. Zna ktoś z was dobry profesjonalny program do takich rzeczy? Miałem Cool Edit Pro 2.1 i był całkiem całkiem, ale 21 dni minęło ... teraz nie mam nic. :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Mam cracka Cool Edit 2000 jeśli cię interesuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Ale ja mam Cool Edita Pro 2.1.... Dużo się różnią ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Sciagnij sobie z KaZyy program WaveLAB 4 (chyba jest juz 5). Jest naprawde swietny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...