L!z@rD Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 Mam aktualnie htc z wgranym androidem,kolega zaproponował mi zamiane na iphone 3g za dopłata z jego strony.Opłaca sie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 W moim odczuciu nie warto. Jak lubię Apple i sam mam iP (ale nie 3G ;)), to jednak nie dokonałbym takiej zamiany, jaką Ci proponują. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 3G jest już obecnie za słaby. Minimum to 3GS ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 Nie warto, absolutnie się nie zamieniaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zamienił stryjek... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!z@rD Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2011 haha,nie zamieniłem sie.Stwierdziłem,że za bardzo jestem przyzwyczajony do androida i jego możliwości.Temat do zamkniecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...