slavok Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 Witam takie pytanie mam, może ktoś tu ogarnia tworzenia aktywnych formularzy w Adobe Acrobat Pro X, stworzyłem sobie takie formularz i wszytko ładnie balanga po za jedną rzeczą, przy wpisywaniu nie da się zapisać tego z wpisanymi już danymi zapisuje bez danych z pustymi okienkami... da się to jakoś przeskoczyć podczas tworzenia formularza czy to po prostu taka lipa jest, że się nie da zapisywac i koniec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 Witam takie pytanie mam, może ktoś tu ogarnia tworzenia aktywnych formularzy w Adobe Acrobat Pro X, stworzyłem sobie takie formularz i wszytko ładnie balanga po za jedną rzeczą, przy wpisywaniu nie da się zapisać tego z wpisanymi już danymi zapisuje bez danych z pustymi okienkami... da się to jakoś przeskoczyć podczas tworzenia formularza czy to po prostu taka lipa jest, że się nie da zapisywac i koniec... ok poradziłem sobie... dla potomnych: Adobe Acrobat Pro * Zezwalanie użytkownikom programu Reader na zapisywanie danych formularzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...