Gość Dresiarz_biczysz Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 (edytowane) Rozglądam się za klawiaturą do gier. Chodzi mi o to aby nie reagowała na więcej niż 3 przyciski naraz. Mam teraz zwykła klawę za 25zł i mi to przeszkadza strasznie w battlefieldzie 3, gdy nie mogę np: sterować jetem, strzelać spacją, zwalaniać i jednocześnie skręcać. Wtedy jest taka zwiecha, klawiatura nie przyjmuje więcej poleceń. Czy droższa, firmowa klawiatura zareaguje na tyle przycisków naraz ? Tutaj jest logitech G11 04 PODŚWIETLANA KLAWIATURA DLA GRACZY LOGITECH G11 (1923838238) - Aukcje internetowe Allegro Tutaj gigabyte force k3 gaming Gigabyte Force K3 Gaming klawiatura dla graczy ! (1968729629) - Aukcje internetowe Allegro No i logitech g11 z gwarą roczną za 160zł i wysyłka gratis - z tym czy warto ? Tylko do battlefielda ? http://allegro.pl/klawiatura-dla-graczy-logitech-g11-i1964652305.html Wolałbym tego gigabyte, w końcu nówka sztuka i 2 lata gwarancji. Nie chcę wydawać więcej niż 120zł. Wygląd kompletnie mnie nie interesuje, tylko obsługa wielu klawiszy naraz. Edytowane 5 Grudnia 2011 przez Dresiarz_biczysz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 (edytowane) Ta klawiaturka Giga całkiem fajna, z tym,że trzeba by było ją mieć w łapkach, żeby zobaczyć czy skok klawiszy odpowiada. Co do Logitecha, nie wiem czy zwróciłeś uwagę na jeden mały szczegół "wersja francuska". ( ta pierwsza) Jak nie chcesz wydawać za dużo, to może popatrz na coś od a4tech, poczytaj opinie. Edytowane 5 Grudnia 2011 przez Gr3gory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 (edytowane) To G11 za 160zł wydaje się być rozsądną opcją, chyba sam się skuszę. edit: ehh, dopatrzyłem się, że klawisze też są nie z Polska ... Edytowane 5 Grudnia 2011 przez Jacka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dresiarz_biczysz Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 A4tech mają małą spację i jakieś klawisze pod nią. Odpada, ja uderzam w lewą część dużej spacji, taka mała nie przejdzie u mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...