Skocz do zawartości
Gość Dresiarz_biczysz

Klawiatura do gier do 120zł

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dresiarz_biczysz

Rozglądam się za klawiaturą do gier. Chodzi mi o to aby nie reagowała na więcej niż 3 przyciski naraz. Mam teraz zwykła klawę za 25zł i mi to przeszkadza strasznie w battlefieldzie 3, gdy nie mogę np: sterować jetem, strzelać spacją, zwalaniać i jednocześnie skręcać. Wtedy jest taka zwiecha, klawiatura nie przyjmuje więcej poleceń. Czy droższa, firmowa klawiatura zareaguje na tyle przycisków naraz ?

Tutaj jest logitech G11

04 PODŚWIETLANA KLAWIATURA DLA GRACZY LOGITECH G11 (1923838238) - Aukcje internetowe Allegro

Tutaj gigabyte force k3 gaming

Gigabyte Force K3 Gaming klawiatura dla graczy ! (1968729629) - Aukcje internetowe Allegro

No i logitech g11 z gwarą roczną za 160zł i wysyłka gratis - z tym czy warto ? Tylko do battlefielda ?

http://allegro.pl/klawiatura-dla-graczy-logitech-g11-i1964652305.html

Wolałbym tego gigabyte, w końcu nówka sztuka i 2 lata gwarancji. Nie chcę wydawać więcej niż 120zł. Wygląd kompletnie mnie nie interesuje, tylko obsługa wielu klawiszy naraz.

Edytowane przez Dresiarz_biczysz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta klawiaturka Giga całkiem fajna, z tym,że trzeba by było ją mieć w łapkach, żeby zobaczyć czy skok klawiszy odpowiada. Co do Logitecha, nie wiem czy zwróciłeś uwagę na jeden mały szczegół "wersja francuska". ( ta pierwsza)

Jak nie chcesz wydawać za dużo, to może popatrz na coś od a4tech, poczytaj opinie.

Edytowane przez Gr3gory

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dresiarz_biczysz

A4tech mają małą spację i jakieś klawisze pod nią. Odpada, ja uderzam w lewą część dużej spacji, taka mała nie przejdzie u mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi