Skocz do zawartości
kermit

co jest nie tak?

Rekomendowane odpowiedzi

mam lipe bo gdy komp pochodzi dłużej to nie chce później "z restaru" powrócić,zatrzymuje się na ładowaniu windy xp.

wcześniej nie maiłem z tym kłopotów.był luz.jakiś czas potem zmieniałem właśnie procka z durka 1000 na atlona 1700 i wgrałem nowy bios żeby obczaić podkręcanie tej badziewnej płyty,cała ta akcja zaczęła się właśnie chyba od tego momentu ale głowy nie dam.biosik zmieniłem na original ale jaja te same.podejrzewam że albo mi napięcie nie wwyrabia albo może bateria na procku umiera.Dajcie znać co o tym myślicie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz mieć problemy z zasiłką. Mój CODEGEN ostatnio tysz nie wyrabia w tym upale, czasami mam tak, że staje HDD i zwis i black screen, albo zostaje to, co było w danej chwili na ekranie. Stawiam właśnie na zasilacz.

Na tych ECS-ach ludzie nieraz niezłe wyniki osiągali, ale wszystko zależy od konkretnego egzemplarza 8O .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poprawdzie rzecz biorąc to mam peela pod p4 i nie miałem tych jaj to jusz w sumie troche trwa tak od 3 miesięcy,czasami ma zajawke że potraci wpisy do biosu i znowu trzeba go ustawiać wię cpodejrzewam że to moe być bateryjaka ale wielikei dzięki za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam lipe bo gdy komp pochodzi dłużej to nie chce później "z restaru" powrócić,zatrzymuje się na ładowaniu windy xp.

wcześniej nie maiłem z tym kłopotów.był luz.jakiś czas potem zmieniałem właśnie procka z durka 1000 na atlona 1700 i wgrałem nowy bios żeby obczaić podkręcanie tej badziewnej płyty,cała ta akcja zaczęła się właśnie chyba od tego momentu ale głowy nie dam.biosik zmieniłem na original ale jaja te same.podejrzewam że albo mi napięcie nie wwyrabia albo może bateria na procku umiera.Dajcie znać co o tym myślicie

fajnego masz proca z turbo doladowaniem:) a tak do tematu to sprzedaj w p.i.z.d.u. tego ecszita poki jeszcze chodzi i kup cos lepszego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qwa pięknie nie pije więcej batreia na procku.........no comments.Mam zamiar coś wziąśc na nvidi 2 tylko że kasy narazie nie mam ale one jusz spadają więc niedługo może uzbieram.

Widze lpc że tesz masz (sorx miałes)wspaniałą płytę,ale z gfx to twardy jesteś hehe .Thx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<font color="#FF0000">[ciach!]</font> pięknie nie pije więcej batreia na procku.........no comments.Mam zamiar coś wziąśc na nvidi 2 tylko że kasy narazie nie mam ale one jusz spadają więc  niedługo może uzbieram.

Widze lpc że tesz masz (sorx miałes)wspaniałą płytę,ale z gfx to twardy jesteś hehe .Thx

no nie stety tera musze wydac kaske na mobo + zasilka w planach mam

8rda 370zł+chieftecka 300W 155zł także 5 stow pojdzie sie je.ać a mialem se zmienic grafe na 9100 ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...