860lacov Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 Mam obudowę FD Core 3000. Na przedzie pod siatką znajduje się filtr/gąbka przeciw kurzowy. Można gdzieś kupić taki filtr osobno? Zamontowałem dodatkowy wentylator i chciałbym uniknąć nadmiaru kurzu w obudowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 Wydawało mi się że Core ma to samo co Arc - gąbka jest na całej siatce. http://www.hardwaresecrets.com/printpage/Fractal-Design-Core-3000-Case-Review/1419 :unsure: Chyba że dodatkowy chcesz zamontować na boku/piwnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgadza się. Gąbka jest na całości. Ja zamontowałem wiatrak na dole obudowy (ciągnie od spodu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 Ale inna jest struktura dolnego filtra ( siatka ) a inna frontu ( pianka ). W sumie dobre pytanie bo ładniej i sprawniej byłoby dorwać sam filtr jaki jest montowany w Arc niż bawić się w zasuwany 1 pod zasilacz i drugi przykręcony/na kołkach. Kto jest dystrybutorem FD na Polskę? Cooling? Walnij im maila [; Sam się zastanawiam czemu jeszcze nie mają w ofercie giganta na boczną ścianę - przez te otwory pakuje się sporo kurzu na cepie i GPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Napisałem i czekam na odpowiedź. Jeśli ktoś się odezwie to dam znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qhash Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 cooling.pl jest dystrybutorem Fractal Design na Polskę? to jest pewna informacja ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 Według tej strony: Where to buy - Fractal Design Jest głównym importerem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...