Heniut Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2011 Potrzebuje pilnie wiedzieć czy ten procek: AMD X6 FX-6100 3.3GHz BOX będzie chulał na płytce: Asus M5A88-V EVO Raz piszą, że to pod AM3+, a raz, że AM3 to ja już sam nie wiem i pytam ;) Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2011 (edytowane) Sprawdz na stronie producenta plyty glownej, w dziale z obslugiwanymi procesorami. Bedzie szybciej. Poza tym nadawaj poprawne tytuly tematom. Z tego nic nie wynika. Edytowane 7 Grudnia 2011 przez luk1999 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2011 Więcej czasu zajęła Ci rejestracja niż mi sprawdzenie Twojego problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...