finalcell Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Robie swoje wc i jestem ciekawey ile to uciągnie przymierzam sie na 1700+ jak dostane. Tak wygląda zapinki będe robił sam coś ala te od mathe. Chłodnice są drożne i fajne mam nadzieje że nie za durze. Wentylatorki kupie w hurtowni za grosze nie firmowe ale wieją :D. Nagrzewnica będzie leżała a Chłodnica stała w pionie pod procesorem. Rurki są z obi 2.19 za metr z zaciskami. A jeszcze gdzie we wrocławiu są festo albo camozzi złączki bo do chłodnicy by sie przydały i akwarium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 za ile bedziesz te wentyle 120mm kupowal?? jak cena atrakcyjna to bym sie mogl dwoma zaopiekowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Jakie masz te wentylatory??? Podaj dokladne parametry + cena. Ja i tak bede chyba polowal na uzywane papsty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 10zł nie firmowe 36v 160x160 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Mozecie mi podac strongdzie sa pokazane bloki Popiela?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 www.republika.pl/jarczak/popiel.rar tu macie zdjątka wie ktoś gdzie złączki camozziego albo festo we wrocławiu dostać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 finalcell - to na ta nagzrewnice nie lepiej walnac jkis 1 pozadny wiatrak? troche skopmlikowany ten uklad, myslisz ze 2 pompki i 2 wymieniki ciepla duzo ci dadza? co do zdjec popiela to troche mnie odrzucila fotka nr 1, po co ta wystajace plexa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 może i można tylko cza mieć a 120 nigdzie tanich nie moge a 2 wymienniki ciepła żeby jeszcze ogniżyć tmp owdy która wpada do bloku bo pompka ma 28W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 A tak wogole to chyba czlowieku ogluchniesz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Jak na mój gust to nie ma sensu! Bo: -duuuużo miejsca zajmuje -duuuużo hałasu produkuje -taką samą wydajność osiągmniesz na jednej solidnej miedzianej nagrzewnicy+dwa konkretne wemntyle 16x16 -koszt -jak ci sie zrobi dzióra w wężu do proca to będziesz miał 30l wody w kompie!!!!! przecież to ci zaleje cały pokój -lepiej byś zrobił jakbyś zainwestował w konkretne bloki! Ale to tylko moje skromne zdanie ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Macie ktoś jakiś kontakt do popiela? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 przez konkretne bloki rozumiesz nukleon orbital a co do ogłuchnięcia one są naprawde ciche i postawnowiłem je dać na dole tylko 2 bo wystarczą po testach, to są miedziane nagrzewnica i chłodnica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 nie chciało mi sie już posta edytować ale co do chłodnic nagrzewnic to wcale kadet i żuk taki ciekawy nie jest bo widziałem ta od fiata według mnie jest lepsza ale durza i nie mam jeszcze bloków ale nie wiem czy bedzie wogule potrzeba dawania wentylatorów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Na pewno bedzie potrzebe dawania wentylatorow, ale nie w takiej ilosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 10zł nie firmowe 36v 160x160 chodza na 12V?? i jak jest z ich glosnoscia na 12v?? czy bedziesz mial do nich grile i okregla czy kwadratowa obudowa?? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 kwadratowe obudowy bez grili to kosztuje nie :D i chodzą na 12v a co sądzice o chłodnicy ja uwarzam że jest bardzo dobra (chodzi czy jak za durza nie jest to źle czy dobrze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 czy masz jakies fotki tego?? byl bym zainteresowany jedna sztuka, da sie dogadac?? a jak bys jeszcze grila zalatwil to byl by git :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...