Skocz do zawartości
finalcell

Co to tym sądzicie

Rekomendowane odpowiedzi

Robie swoje wc i jestem ciekawey ile to uciągnie przymierzam sie na 1700+ jak dostane. Dołączona grafika Tak wygląda zapinki będe robił sam coś ala te od mathe.

Chłodnice są drożne i fajne mam nadzieje że nie za durze.

Wentylatorki kupie w hurtowni za grosze nie firmowe ale wieją :D.

Nagrzewnica będzie leżała a Chłodnica stała w pionie pod procesorem.

Rurki są z obi 2.19 za metr z zaciskami. A jeszcze gdzie we wrocławiu są festo albo camozzi złączki bo do chłodnicy by sie przydały i akwarium

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na mój gust to nie ma sensu! Bo:

-duuuużo miejsca zajmuje

-duuuużo hałasu produkuje

-taką samą wydajność osiągmniesz na jednej solidnej miedzianej nagrzewnicy+dwa konkretne wemntyle 16x16

-koszt

-jak ci sie zrobi dzióra w wężu do proca to będziesz miał 30l wody w kompie!!!!! przecież to ci zaleje cały pokój

-lepiej byś zrobił jakbyś zainwestował w konkretne bloki!

Ale to tylko moje skromne zdanie ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie chciało mi sie już posta edytować ale co do chłodnic nagrzewnic to wcale kadet i żuk taki ciekawy nie jest bo widziałem ta od fiata według mnie jest lepsza ale durza i nie mam jeszcze bloków ale nie wiem czy bedzie wogule potrzeba dawania wentylatorów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi