Piodor Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Witam, mój problem jak mniemam jest nietypowy , także właściwe rozwiązanie zadowoli maniaków komputerowych. Posiadam laptopa MSI U100 z zaistalowanym Windowsem XP. Laptop ma zepsuty monitor wbudowany, więc z tego powodu korzystam z dodatkowego monitora podpiętego do portu VGA. Do rzeczy - ostatnio na komputerze pojawił się wirus privacy protection i wiem jak go usunąć, ale niestety wymaga to uruchomienia komputera w trybie awaryjnym, w którym brak jest sterownika do monitora. Ustawiłem w msconfig żeby zawsze bootował się awaryjnie, więc zawsze nic nie widze w monitorze zewnętrznym. Także potrzebuje wrócić do trybu normalnego i spróbować usunąć wirusa tam. Niestety musze działać "po omacku" zatem potrzebuje waszej pomocy. JAK WRÓCIĆ DO TRYBU NORMALNEGO ?? Uprzejmie prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Spróbuj wcisnąć kombinacje klawiszową FN+F2 wówczas powinieneś uzyskać obraz na zewnętrznym wyświetlaczu bez potrzeby instalacji dodatkowych sterowników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...