saygon Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 jak podłączyc klawiature od noteoka do pc?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Dziwne pytanie :( A niby po co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 nawet sie nie da chyba ze jakiaś zewn. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 normalna klawiatura od noteboka, a dlaczego? bo sią ciche, fajne, małe i mozna je fajne obudowac w coś , cczegonie mozna powiedzuiec od tych od pc, a i jeszcze jedną - sa tanie i sa obudowane w metal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 zgadzam sie z przedmowca - taka klawa to marzeni :) cichutka, mieciutka, i mlautka (troche tylko wqrwia ten myk z kursorami) ja bym sie pisal jakby ktos znalazl klawe normalnego ukladu ale technologicznie wykonana jak ta do laptopa - widzial ktos gdzies? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 ja wwidzialem i sobie taką kupilem na allegro. jest koles sprzedaje po 3 sztuki. poszukaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Przynajmniej dla mnie jest on nie wygodna, wole zwykla. Kup klawiature za 200PLN a nie za 20 i na pewno nie bedziesz zalowal... Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 heh na allegro sa tylko rozmiaru notebookowego a ja chce format PC ale tak zrobiona jak tamte (na takim samym mechanizmie) - zna ktos cos takiego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...