Hans15336 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 (edytowane) Jak to własnie wygląda podłączenie np. GTX570 to takiego TV aby obraz był 3D np. w grze BF3. Bo z tego co wyczytałem to nie jest 3D VISION. A nie chce aby TV zmieniał mi 2D na 3D lecz aby karta wysyłała już sygnał 3D na TV. To się jakoś z profilów do gier ustawia czy jak ??? PS. Pytam bo fizycznie nie mam możliwości podłączenia, dopiero będe to robił, a chciałbym wiedzieć przed tym czy się da bezproblemowo bo PC musze tachać 80km. Edytowane 9 Grudnia 2011 przez Hans15336 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 Do 3D potrzeba HDMI w wersji 1.3 lub wyżej . Jak karta nie ma wyjścia HDMI to możesz użyć przejściówki DVI-HDMI . A co dalej to nie wiem , w domu mam TV 3D od LG , próbowałem użyć na lapku Tridef ale nie dawał rady . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2011 OK, troche pograłem w 3D i jest naprawde super. Martwi mnie tylko jeden problem w HD odświeżanie jest 23Hz co powoduje klatkowanie obrazu. W 720 jest OK 50/59Hz. Co może byc przyczyną tak niskiego odświeżania ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2011 W grach 3D powinno być 2x60 Hz. Jak to podłączyłeś? Karta ma HDMI, czy tylko DVI? Jak to drugie to może być problem. Do pełnego 3D wymagane jest HDMI 1.4 (a nie 1.3), i musi być też odpowiedni kabel w tej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2011 Wszystko się wyjaśniło. Gry 3D tylko w HD READY na dzień dzisiejszy można pograć. FULL HD 3D tylko dla filmów. A już myślałem że coś popsute mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...