emfloro Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 Witam, Mam taka sprawę... kończy mi się 5.01.2012 umowa z vectra na telewizję + internet 2mb. Vectra zaoferowała mi nową umowę na 2 lata czyli: telewizja + internet 8mb plus do tego telefon. Problem w tym że od zawsze telefon mam w TPSA. Mam takie pytanie do zorientowanych w tym temacie, czy jeśli zmienię usługodawcę telefonu na vectrę, pozostawiając ten sam numer tel. co wcześniej czy będę musiał ponosić jakieś koszta z tego powodu w TPSA??? Z tego co wiadomo przeniesienie numeru z TPSA na Vectrę jest darmowe ale czy TPSA nie będzie chciała pobierać z wszelką cenę jakiś głupich opłat..?? Proszę o radę;)Ponieważ nie chcę się wpakować w jakieś problemy TPSA.... Z góry dziękuję! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faro666 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2011 Jeżeli przenosisz numer i zrywasz umowę z TP nikt Tobie nic nie zrobi. Zapewne 2 tygodnie przed odłączeniem lini zaczną dzwonić konsultanci błagając żebyś został. Potrafią być naprawdę upierdliwi. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2011 spokojnie dajesz vectrze zezwolenie na zaltwienie spraw i dopuki sygnal w tepsie nie zniknie masz vectrowy nmer tymczasowy poniej automatycznie przeskakuje ten Twoj ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AFX Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2012 (edytowane) Problem w tym że od zawsze telefon mam w TPSA. Nie radzę, zamieniłem na Vectrę i żałuję. Telefon przerywa, nie łączy, szumy itd, Po wymianie modemu na TWG 870 - radykalna poprawa. Edytowane 4 Marca 2012 przez AFX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...