Dijkstra Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 nic na to nie poradze.....nie posiadam zestawu "lucky underwear" , ani nie jestem w stanie wydac 100$ na bluzke ;] No ja też nie, ale 40% mnie chyba by chciało... :lol: No to kto pójdzie ze mną do kina? :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 a ja tylko 20%... co najgorsze przy polowie pytan musialem patrzyc do slownika... lol jednak jeszcze malo angielskiego umiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 qrde 30% ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 30% ale 6 pytan nie rozumiałem i szczelałem - mogłby dać ktoś tłumaczenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...