gentillo Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 http://www.nvidia.com.pl Ciekawe co skiepszczą tym razem :D :!: :?: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Poczekam na recenzje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zobaczcie sobie na news z 14 czerwca na tej samej stronie :-) tytuł: "NVIDIA BETA nForce2 Drivers 2.78 dla WindowsXP." Ja już zasysam, zobaczę co z tego będzie :-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 no i jak ???? bo nie wiem co o tym myslec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Ten 2.05 to lipa bo ma tylko zmienione agp gart na nowsze. Dlatego mysle ze lepiej sprubowac ta bete, ale oczywiscie ja nie bede u siebie testowal :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Hmmm powiem tak, z ta beta to jednak radze wam poczekac :). Kaszane mi taka zrobiło, że szok. Smartie padło, stery do grafy (nie wiem dlaczego), a kończąć na sterach od klawiatury :). Na frazpc.pl pisli, że niedługo mają się [ppojawić nowe stery do ss, z całkowicie zmienionym panelem kontrolnym, w tej paczce od msi ich nie było :-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gentillo Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 U mnie te 2.78 śmigają dośc ładnie. Mam tylko jeden problem które pojawił się od niesławnych 2.41. Stery kłócą mi się z programem Tweak XP Pro. Bez tego programu wszystko śmiga. Jak zainstaluję to system nadaję się tylko do reinstalacji. NIe pomaga nic. Przywracanie systemu, przywracanie rejestru. NIc. Cały czas wyskakuje błąd: "nieudany opóżniony zapis". System nienadaje się już wtedy do niczego, tylko ghost. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 u mnie swietnie smigaja te 2.05 system szybciej sie laduje :? poza tym bez zmian w porownaniu z 2.03 driver IDE poprawili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 U mnie 2.78 chodzą narazie lepiej niż 2.03. Jest stabilniej i chyba w 3d marku troche szybciej (60pkt, czyli granica błędy, ale zawsze do przodu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 a ktos sie orietnuje kiedy bedzie wersja final? :] bo poki sienie pokaza na nvidia.com :] to nie instaluje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...