JONNY91 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2011 (edytowane) poradzcie mi jaka karte kupic do 400 zl aby mozna było na niej pograc w nowe gry takie jak NFS the Run Call of Duty itp. Parametry mojego kompa juz podaje: Procesor: Pantium®Dual Core CPU E5200 @ 2.50GHz GRafika: nVidia GeForce 8600GTS Płyta Główna: GIGABYTE GA-G31M-ES2L Pamięc RAM: 3GB DDR II 800 Dysk ; 500GB SATA II Dodam jeszcze ze na tej grafice co mam to idzie fajnie tylko jak sie zagrzeje juz do 75 stopni to sie juz tekstury psują i nic nie widac... czekam na wasza pomoc... Pozdrawiam JONNY91 Edytowane 11 Grudnia 2011 przez JONNY91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2011 jak sie zagrzeje juz do 75 stopni to sie juz tekstury psują i nic nie widac... Odkurzyć radiatory, wymienić pastę i grać. Zapoznaj się z MINI REGULAMIN DZIAŁU - PROSZĘ KONIECZNIE PRZECZYTAĆ ! - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne W przypadku porad dotyczących modernizacji podaj: jaki masz zasilacz - marka, model/moc – wysoce istotne! jaki masz system operacyjny – wersja, 32 czy 64bit, wgrane Service Packi czy do kwoty, którą masz zamiar przeznaczyć na zakup nowych części można doliczyć sumę uzyskaną ze sprzedaży starych części Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...