Butman Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 Witam! Posiadam monitor LG FlATRON L1917S 19 cali. Problem jest następujący: gdy rano chcę włączyć komputer monitor nie włącza się, wyciągam przewód zasilający z listwy i z monitora, podłączam od nowa. Kontrolka miga przez ułamek sekundy, powtarzam czynność tak długo, aż monitor zaskakuje i działa bez zarzutu, póki nie wyłącze komputera i monitor nie ostygnie. Sprawdziłem i proces włączania monitora znacznie przyspiesza... ogrzanie go suszarką do włosów o.O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Merlin85 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 Przyznam, że nie spotkałem się jeszcze z takim problemem. Może tu chodzić o przekazywanie napięcia albo może z kablem jest coś nie tak.Moim zdaniem najlepiej by było jakbyś udał się do serwisu. Tam na pewno dowiesz się co jest nie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malot Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 weź lepiej wymień tą listwę, pewnie jakiś staroć z przed potopu, nie wysadza Ci przypadkiem korków w mieszkaniu? mój kolega miał podobny problem kiedyś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...