Kosiarz_1987 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 (edytowane) Mam taki problem po najechaniu na guzik pokaż pulpit(ten obok zegara) nie klikajac na niego pojawia sie pulpit a na nim wystepuja takie paski jak na zdjeciu zalonczonym w linku bardzo prosze o pomoc czy jest to normalny efekt z windowsa7 czy moze to byc uszkodzona grafika Klik Edytowane 12 Grudnia 2011 przez Kosiarz_1987 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwolas Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 (edytowane) Witam. Ja tam żadnych pasków nie widzę. Może chodzi Ci o kontury okienek które masz otwarte? Pojawiają się kiedy najedziesz na pokaż pulpit, ale go nie klikniesz. AAAAA te paski :lol:. Ja też je mam ale już przywykłem. :-P Edytowane 12 Grudnia 2011 przez Zwolas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 Normalny efekt. Nie zamksymalizuj jakieś okno i najedź na "pokaż pulpit" to zobaczysz ocb. Btw. Ciekawe te filmy? :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 ja[ciach!]le... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...