mpeg-4 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 (edytowane) Tak jak w temacie, w Seulu powstaną drapacze imitujące trafione wieże World Trade Center. Do czego według was to nawiązuje ?. Jeżeli o mnie chodzi to mam takie jakieś dziwne przeczucie/skojarzenie że to nawet nie tyle nawiązuje bezpośrednio do trafienia wieżowców World Trade Center (tj symbol najmocniejszego kraju świata) a w dość pokrętny sposób nawiązuje do ''trafienia'' w dotychczasową dominację technologiczną białego człowieka. Może jakiś przewrażliwiony jestem, ale gdzieś czytałem że w kręgach elit azjatyckich istnieje taka myśl aby powalić cywilizację europejczyków na kolana pod każdym względem. No i dlatego tak to właśnie odebrałem. Wieże jak z ataku na WTC? Jednak powstaną - Najważniejsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 13.12.2011 Edytowane 13 Grudnia 2011 przez mpeg-4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 Może jakiś przewrażliwiony jestem, ale gdzieś czytałem że w kręgach elit azjatyckich istnieje taka myśl aby powalić cywilizację europejczyków na kolana pod każdym względem.Nie muszą nas powalać, wychodzi nam to doskonale bez niczyjej pomocy. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 Może jakiś przewrażliwiony jestem, ale gdzieś czytałem że w kręgach elit azjatyckich istnieje taka myśl aby powalić cywilizację europejczyków na kolana pod każdym względem. No i dlatego tak to właśnie odebrałem.Nie muszą nikogo powalać, cierpliwie poczekają aż Europa zbankrutuje i wszystko wykupią za psie grosze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 @up i @upup Nie będę trzeci raz pisał tego samego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 @ upupupup Free Tibet ! no way Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...