Sir_DoomsDay Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 Witam wszystkich. Mam dość pilną i nietypową prośbę. Czy ktoś z użytkowników tego forum jest może z Warszawy i posiada mysz Roccat KONE[+]? Otóż ja zakupiłem swojego Roccata jakiś miesiąc temu i wszystko na początku było ok, ale po jakimś czasie mysz zaczęła strasznie szurać po podkładce (Razer Scarab). Wydaje mi się, że ślizgacze są ok, a wina leży w niedokładnym spasowaniu obudowy myszki - odnoszę wrażenie, że część obudowy szoruje po podłożu. Mysz zwróciłem na gwarancji (niestety, trzeba to zrobić za pośrednictwem poczty), ale serwis stwierdził, że mysz jest ok. Próbuję odwołać się od tej decyzji i chciałbym zaprezentować dwie myszy - moją i któregoś z Was użytkownicy. Na filmiku, który chciałbym przesłać serwisowi, chciałbym nagrać zachowanie i głośność użytkowania obu myszek, tak by nie było wątpliwości, że moja jest wadliwa. Jeśli znalazł by się ktoś chętny w Warszawie mogę zaprosić do siebie, przyjechać do tej osoby bądź umówić się z nią na mieście. Chciałbym zająć dosłownie 5 minut - nagrać filmik na którym porównywałbym głośność obydwu myszy na mojej podkładce i może na innej twardej powierzchni. Za fatygę mogę odwdzięczyć się drobną kwotą bądź np. 4-pakiem piwa :). A tu jest link do filmiku, w którym porównuje głośność mojej myszki Roccat Kone[+] do mojej starej, taniej, 3 letniej mychy ze zużytymi ślizgaczami. Co Wy o tym sądzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_DoomsDay Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2011 A może ktoś zna jakiś sklep, w którym taka myszka byłaby dostępna do testowania i w którym mógłbym przeprowadzić porównanie? Na Media Markty itd. raczej nie liczę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...