jonathan Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 A raczej mega problem. Ni diabla nie chce powstac mi na tej plycie zaden z FXow, dla odmiany Sempron 140 albo Phenom 955 wstaja bez problemu... Probowalem juz biosow 810, 813, 901 i nic to nie zmienia... Moze jakies pomysly co moze byc jeszcze przyczyna ;/ Pamieci tez juz rozne probowalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kastor1222 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 A raczej mega problem. Ni diabla nie chce powstac mi na tej plycie zaden z FXow, dla odmiany Sempron 140 albo Phenom 955 wstaja bez problemu... Probowalem juz biosow 810, 813, 901 i nic to nie zmienia... Moze jakies pomysly co moze byc jeszcze przyczyna ;/ Pamieci tez juz rozne probowalem Mam taką samą płytę i mój fx8120 uruchomił się bez problemu na biosie 813. Może coś nie tak jest z zasilaniem. Sprawdź może kabel zasilający gniazdo nad procesorem ( 8 pin +12v ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...