rafkol5 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 witam mam taki problem kupiłem nową płytę główną i nie wiem jak ją podłączyć z obudową proszę o pomoc GIGABYTE H61M-S2P-B3 zdjęcia w załączniku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 Użyj oczu i spójrz na zdjęcie płyty, które wkleiłeś, masz ładnie wszystko napisane. Jak już dojrzysz to użyj mózgu i podepnij kabelki. Masz instrukcję obsługi. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafkol5 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 Jakbym wiedział jak to zrobić samemu to nie zadawał bym tego pytania na forum.Taką odpowiedzią kompletnie mi nie pomogłeś, jednak już poradziłem sobie z tym ( podobny problem miał inny użytkownik jednak w tamtym przypadku dokładnie mu wszystko wytłumaczono ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 Taki problem ma masa użytkowników różnych for z jednego prostego względu - chyba nie stać ich na prowiant i zaraz po rozpakowaniu zjadają instrukcje obsługi, a szkoda bo w niej jest wszystko wytłumaczone w najprostszy możliwy sposób (o ile podpisy na mobo są trudne do zrozumienia). 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 (edytowane) Masz, zapisz sobie. Jak nie możesz czytać to chociaż obrazki pooglądaj. Edytowane 14 Grudnia 2011 przez BuMeL 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 OMG. Właśnie sobie zdałem sprawę jaki jestem stary. Za mojej młodości takie np. mobasy nie miały kolorowych naklejek, płyta nie ociekała farbą od dziesiątek podpisów i trzeba było trochę się wysilić aby złożyć wszystko do kupy. Widzę, że dzisiaj ludzie nie dość, że mają problem z czytaniem ze zrozumieniem, to nieraz i kolorów nie rozróżniają. Trzeba im wszystko na tacy podać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafkol5 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 jednak już poradziłem sobie z tym, więc nie rozumiem po co takie gadanie. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...