lukascore Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 Witam, mam problem odnośnie widzenia ramu przez windows 7. Na płycie mam włożone 5GB ram 2 x 512 GEIL 2 x 2048MB GOODRAM Razem wychodzi coś około 5100MB Jak klikam prawym na mój komputer i wybieram właściwości to tam mi pokazuje tylko 3,5 GB. Nie używam karty zintegrowanej. Dołączam screen. Z góry dziękuję! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 Masz 32bitową wersję Windowsa i dlatego nie "czyta" Ci więcej pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukascore Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 Masz 32bitową wersję Windowsa i dlatego nie "czyta" Ci więcej pamięci. Co trzeba zrobić żeby czytało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 Kupić wersje 64bit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 A tak w ogóle to wystarczyło w google wpisać "dlaczego windows 7 32 bit nie czyta .... pamięci" itp i sam byś się wszystkiego dowiedział w ciągu jednej minuty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...