pho Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 Cześć, Jako że jestem obecnie w trakcie pisania pracy inżynierskiej potrzebuję waszej pomocy. Poszukuje jak najwięcej materiałów nt. poboru energii przez pc i jego poszczególne podzespoły jak i też ciekawych artykułów nt. budowy samych zasilaczy komputerowych rzeczy typu czemu obciążenie ze wszystkich linii się nie sumuje (tak wiem trójkąt mocy ale trudno mi jakąś literaturę na ten temat znaleźć ...) dlaczego +12V jest najbardziej obciążona linia i tym podobne. Będę wdzięczny za jakieś ciekawe linki do artykułów i tytuły książek. btw. temat chyba nie narusza regulaminu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2011 TDP kart graficznych - KLIK, KLIK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2011 TDP kart graficznych - KLIK, KLIK. Dzięki !:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...