Skocz do zawartości
v_a_c_p_a_n

RADEON 9( no właśnie ile )00

Rekomendowane odpowiedzi

Ja qpiłem mojego szafirka 9500 PRO za 850 zeta, a że małem podobny problem (nie wiedziałem co wybrać) to po przeszukaniu ok. 50 sklepów (SERIO) całej giełdy w Wawie, aż wreszcie www.bemchmark.pl , wybrałem ww. kartę. Jestem BARDZO zadowolony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja qpiłem mojego szafirka 9500 PRO za 850 zeta, a że małem podobny problem (nie wiedziałem co wybrać) to po przeszukaniu ok. 50 sklepów (SERIO) całej giełdy w Wawie, aż wreszcie www.bemchmark.pl , wybrałem ww. kartę. Jestem BARDZO zadowolony.

a jak sie ten twoj szafirek kreci bo czytalem ze maja fabrycznie zablokowany o-c i trza kombinowac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hyhy tego R9700 widzialem w cenniku w hurtowni komuterowej, tylko ze Ci ludzie tam pracujacy sa debilami i Bog raczy wiedziec czy to byla prawda czy nie :?

dokładnie w hurtowniach pracują debile, nie wiedzą co sprzedają. A na magazynach ci ludzie to totalna porażka!

A może Ti4200 ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hyhy tego R9700 widzialem w cenniku w hurtowni komuterowej, tylko ze Ci ludzie tam pracujacy sa debilami i Bog raczy wiedziec czy to byla prawda czy nie :?

dokładnie w hurtowniach pracują debile, nie wiedzą co sprzedają. A na magazynach ci ludzie to totalna porażka!

A może Ti4200 ;-)

co ty lepiej niech juz kupi Gf4 MX 64-bit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może Ti4200 ;-)

co ty lepiej niech juz kupi Gf4 MX 64-bit

nie zapomniales czasem o ty zeby byl na sdrach i mial wypasiane agp x8??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...