masiek0 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 Witam poszukuje programu do wyczyszczenia całkowicie dysków twardych bez usuowania partycji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztofci Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 (edytowane) O&O PartitionManager 2 Trial do tej czynnosci ci w zupelnosci wystarczy. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Edytowane 16 Grudnia 2011 przez krzysztofci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek0 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 Oczyści mi całkowicie dysk ze bd miał max wolnego miejsca na 2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztofci Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 (edytowane) Program który ci zaproponowałem wykasuje wszystkie dane z partycji/dysku zdecyduj się czy chodzi ci o usunięcie niepotrzebnych plików czy o całkowite wykasowanie danych. Jeśli o to pierwsze ja używam AdvancedSystemCare niestety nie wiem czy istnieje w pełni funkcjonalna wersja trial. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Edytowane 16 Grudnia 2011 przez krzysztofci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 Chwila, moment ale co ty chcesz konkretnie osiągnąć? Jak chcesz wyczyścić całkowicie dysk z danych bez usuwania partycji to robisz im format i danych nie ma. Oczywiście można je później odzyskać używając do tego odpowiedniego oprogramowania, o ile ich nie nadpiszesz. Jeżeli chcesz oczyścić dysk z niepotrzebnych plików (pliki zrzutów pamięci, dzienniki zdarzeń, pliki tymczasowe itp.) to napisz przede wszystkim jaki masz system operacyjny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek0 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 Nie chodzi mi oto potrzebuje programu ktory usunie wszystkie piliki itd z 2 dysków bez foramtowania i usuwania partycji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2011 Robisz to tak : Wchodzisz na dysk . Zaznaczasz jakikolwiek folder/plik.... Wciskasz crtl + A ( podswietla wszytkie foldery czy pliki ) Naciskasz Shitf + delete System pyta sie ciebie czy usunać pliki wciskasz Tak , I wiola.... Ps. Dla zawodowców polecam opcje w zarządzaniu -->zarządznanie dyskami --> partycja --> formatowanie szybkie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...