jciepiela Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 (edytowane) witam serdecznie, Wczoraj montowałem ze znajomym chłodzenie Silentium Fortis na płycie asrock p67 pro3. Podczas montowania wszystkiego nagle odpadło śmigło z wentylatora. Podejrzewamy ze te smigielko zostało uszkodzone albo w trakcie przesyłki kurierskiej albo takie sprzedał sklep agito.Nie za bardzo mi sie chce to wszystko odsyłać z powodu jednego wiatraczka, nawet nie wiem czy sklep by to uznał w ramach gwarancji. W zwiazku tym chciałbym się zapytać, co zamontować zamiast tego czarnego wentylatorka? Jakis dobry cichy wentylek bo ja lubie cisze.Proponowano mi takie cos XILENCE XPF120.R - 120 mm, czerwony - Wentylatory na Arest.pl to bedzie dobre ?:) Edytowane 16 Grudnia 2011 przez jciepiela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Send1N Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 (edytowane) Jak na cooler CPU to lepiej coś wydajniejszego z dużym przepływem powietrza ja np zmieniłem z boxowego Zephyra na Enermax Magma. A Jak coś tańszego i wydajnego to proponuje ci ten http://chlodzenie-komputera.pl/arctic-cooling-f12-pwm,produkt,770.html jest super. Edytowane 19 Grudnia 2011 przez Send1N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COOLINGpl Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 Z tym Xilence bo będzie głośniej niż z tym fabrycznym wentylatorem Fortisa. Arctic F12 też do super cichych nie należy. Proponowałbym np. Scythe Slip Stream Slip 1200 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...