Greg_1 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2011 Poszukuję długich gumowych do montowania wentylatorów, na przykład takich: Jedyne jakie udało mi się znaleźć to kołki PrimeCooler, ale niestety są słabej jakości zdjęcie poglądowe Raczej nie chce ściągać z zagranicy gumowych kołków ;) ani kupować jakichś zestawów wyciszających które będą miały w zestawie kilka takich kołków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2011 (edytowane) Może te? Wiem, że to niby zagraniczny sklep, ale jak zamówisz coś jeszcze, to Cooling lub Angela ściągną Ci to za friko. Edytowane 17 Grudnia 2011 przez ivanov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2011 (edytowane) Może te? Wiem, że to niby zagraniczny sklep, ale jak zamówisz coś jeszcze, to Cooling lub Angela ściągną Ci to za friko. A to już nie lepiej w ich polskim oddziale zamówić Aquatuning - Chłodzenie cieczą i modding - Nanoxia XXL Vibekiller Nanoxia rubber wentylator mounting bolts 80068 ? :) Tylko przesyłka dziwnie tanio wychodzi w tym ich kalkulatorze, podałem swój kod pocztowy i wyszło że dla paczki 1kg przesyłka UPS 6zł :blink: EDIT: Już prawie zamówiłem i ku mojemu zaskoczeniu koszt przesyłki się zmienił, na jedyne od 35zł do 95zł, jak rozumiem oni wysyłają z Niemiec albo z UK. Edytowane 17 Grudnia 2011 przez Greg_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2011 (edytowane) jak rozumiem oni wysyłają z Niemiec albo z UK. Zgadza się; dla tego też tak jak pisałem opłaca się brać w Angeli/Coolingu, bo oni nie biorą nawet grosza za ściągniecie gratów z Aquatuningu. W Angeli jeszcze nawet nabijają mi swój rabat :D Edytowane 17 Grudnia 2011 przez ivanov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COOLINGpl Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 A Silicons Pins od SilentiumPC są za krótkie? ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 A Silicons Pins od SilentiumPC są za krótkie? ;) A utrzymają wentylatory z tulejkami pomiędzy otworami montażowymi ? np. z Phobya G-Silent 18 700rpm Slim black - 180 mm zamontowaną w "suficie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COOLINGpl Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2011 Tak, dadzą radę bez problemu jeśli tylko nie będziesz za wentylator szarpać :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2011 Komputronik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zaopatrzyłem się w kołki SilentiumPC i zdały egzamin. Wspomnianą wcześniej Phobyę 180mm trzymają dobrze :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COOLINGpl Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 Mówiłem, że zdadzą egzamin :) Oczywiście jakbyś montował na nich wentyl 200 mm pracujący z prędkością rzędu 2000 RPM, to wtedy byłoby już ryzyko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...