Skocz do zawartości
Greg_1

Długie gumowe kołki poszukiwane

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuję długich gumowych do montowania wentylatorów, na przykład takich:

Dołączona grafika

Jedyne jakie udało mi się znaleźć to kołki PrimeCooler, ale niestety są słabej jakości zdjęcie poglądowe

Raczej nie chce ściągać z zagranicy gumowych kołków ;) ani kupować jakichś zestawów wyciszających które będą miały w zestawie kilka takich kołków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może te? Wiem, że to niby zagraniczny sklep, ale jak zamówisz coś jeszcze, to Cooling lub Angela ściągną Ci to za friko.

A to już nie lepiej w ich polskim oddziale zamówić Aquatuning - Chłodzenie cieczą i modding - Nanoxia XXL Vibekiller Nanoxia rubber wentylator mounting bolts 80068 ? :)

Tylko przesyłka dziwnie tanio wychodzi w tym ich kalkulatorze, podałem swój kod pocztowy i wyszło że dla paczki 1kg przesyłka UPS 6zł :blink:

EDIT:

Już prawie zamówiłem i ku mojemu zaskoczeniu koszt przesyłki się zmienił, na jedyne od 35zł do 95zł, jak rozumiem oni wysyłają z Niemiec albo z UK.

Edytowane przez Greg_1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak rozumiem oni wysyłają z Niemiec albo z UK.

Zgadza się; dla tego też tak jak pisałem opłaca się brać w Angeli/Coolingu, bo oni nie biorą nawet grosza za ściągniecie gratów z Aquatuningu.

W Angeli jeszcze nawet nabijają mi swój rabat :D

Edytowane przez ivanov

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi