brt32 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2011 (edytowane) Witam Was ponownie. Chciałbym, abyście pomogli mi w wyborze klawiatury oraz myszki - obydwa bezprzewodowe. Miałoby to działać z zestawem HTPC. Zasięg minimum 8 metrów (ale takie prawdziwe 8 metrów). Tak, abym mógł wygodnie usiąść te 4-5m od HTPC - na kanapie i pracować lub grać. Preferuję firmę Logitech. Aktualnie posiadam myszkę laserową Logitech M705 Nano i jej rzeczywisty zasięg to ok. 2m :/ Muszę podchodzić tam, gdzie HTPC i reszta multimediów (TV, amplituner, PS3, dekoder N-ki, itp.). Może jakieś zakłócenia mają na to wpływ? A producent z tego, co wyczytałem zapewnia 10m zasięgu działania. Baterie są nowe. Nie musi być to zestaw, oddzielnie klawiatura i oddzielnie myszka też może być. I najlepiej, by bateria trzymała jak najdłużej ;) Pozdrawiam i dziękuję za wszelką pomoc. @edit: Znalazłem taką myszkę: Logitech M515 Wireless Mouse Silver - podobno ma bardzo dobry zasięg i dedykowana jest dla osób, które często przesiadują przed TV na kanapie ;) Co o niej myślicie? Dobry ma zasięg? Ktoś korzystał? A klawiaturę taką bardziej multimedialną, np. Wireless Keyboard K350 Tylko nie wiem jak tu jest z zasięgiem. Co o niej myślicie? Dobry ma zasięg? Ktoś korzystał? Jeszcze znalazłem taki oto zestaw: Zestaw Logitech Wireless combo MK520 Edytowane 17 Grudnia 2011 przez brt32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...