Send1N Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2011 Witam mam w obudowie 4 takie wentylatory CHLODZENIE-KOMPUTERA.PL - Arctic Cooling F12 Pro PWM [0667] 25,89zł a na chłodzeniu silentium fortis mam założony Enermax Magma CHLODZENIE-KOMPUTERA.PL - Enermax UCMA12 Magma 120mm [0781] 49,89zł i tu moje pytanie czy lepiej przepiąć na Chłodzenie proca tego arctica a żeby ten enermax był założony na tył budy bo ma większy przepływ ? co myślicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZotaK Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Według mnie to jest dobry pomysł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COOLINGpl Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 Jeśli już, to Magma na przód obudowy (do poprawy wentylacji dysków) gdyż jest ona wydajniejsza od F12 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Send1N Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 E tam to mi szkoda go dawać bo dysk mam 1 Samsung F3 i ma on 26 stopni więc szkoda tego wentyla tam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...