SamoSam Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2011 Witam mam problem z włączeniem hardware physx na najnowszych sterownikach graficznych w panelu sterowania nvidia nawet nie ma opcji by to włączyć w fluid marku mam tylko tryb software jedynie kiedy mogę włączyć pełne wsparcie physx jest wtedy gdy zainstaluje bardzo stare sterowniki w wersji 8.07.18 (obecna to coś koło 9.1) tutaj zamieszczam detale odnośnie sterowników i sprzętu Renderer: GeForce GTX 285/PCI/SSE2 Number of Active GPUs: 1 Graphics Drivers: Forceware 6.14.12.8558 PhysX version: 80718 PhysX mode: Hardware CPU: PentiumR Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz CPU Speed: 3685 MHz Operating System: Windows XP build 2600 Dodatek Service Pack 3 directX reinstalowany jak i sprawdzałem sterowniki w wersji beta (290) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silvatrez Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Po zmianie sterowników czyściłem system z poprzednich? W panelu nv musi znajdować się ta opcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamoSam Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 używałem driversweepera i dalej nie wykrywało ale problem już rozwiązałem sam wystarczyło zainstalować physx hybrid mod 1.05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...