eloturafi Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Witam serdecznie, otóż pare lat temu grałem u znajomego w taką świetną grę, był to bomberman lecz nie taki jak zwykły była tam masa broni..np mini atomówka, laser.. tunele na planszach.. szukam tej gry już kilka lat i nie mogę znaleźć.. to nie był bomberfun.. prosiłbym o pomoc:) z góry dziękuję. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Szukam Gry! - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stforek Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2012 Witam serdecznie, otóż pare lat temu grałem u znajomego w taką świetną grę, był to bomberman lecz nie taki jak zwykły była tam masa broni..np mini atomówka, laser.. tunele na planszach.. szukam tej gry już kilka lat i nie mogę znaleźć.. to nie był bomberfun.. prosiłbym o pomoc:) z góry dziękuję. Kurcze też szukam tej gry już bardzo długo. Tam były jakby skały i jakieś kilofy się zbierało albo coś wtedy szybciej się przekopywał. Ja to grałem chyba na Amidze. Znasz może już tytuł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2012 (edytowane) Kolejny Nie potrafisz szukać i zadać pytania w przygotowanym do tego temacie?! Szukam Gry! - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Edytowane 18 Marca 2012 przez kaijitsu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...