Skocz do zawartości
Gość marantz5003

NVIDIA GeForce GTX 600 / Titan (Kepler) - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość marantz5003

jak włącze dx11 to fraps pokazuje 50fps a tnie tak że nie da się grać:( nawet jesli dam wszystko na low i wyłączę fizykę a mam włączone dx11 nawet na low to pokazuje ponad 100fpsów a grac się nie da takie mikro przycięcia.. ale to nie jest wina karty tylko gry.

Co z tego że wydali patch po którym fraps pokazuję wiecej fps skoro tnie tak że grać się nie da!! takie testy pc.lab może se w d..e wsadzić, że po patchu nareszcie mamy więcej fpsów!!! szkoda tylko że nie wspomnieli, że nie ma to nic wspólnego z lepszą płynnością gry :(

Edytowane przez marantz5003

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do keplera shardery będą taktowane tym samym zegarem co gpu czy wyższym bo już zgłupiałem:(

Mnie też to ciekawi bo całe gpu miało być taktowane jednym zegarem a teraz .... znów ma być podział

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak włącze dx11 to fraps pokazuje 50fps a tnie tak że nie da się grać:( nawet jesli dam wszystko na low i wyłączę fizykę a mam włączone dx11 nawet na low to pokazuje ponad 100fpsów a grac się nie da takie mikro przycięcia.. ale to nie jest wina karty tylko gry.

Co z tego że wydali patch po którym fraps pokazuję wiecej fps skoro tnie tak że grać się nie da!! takie testy pc.lab może se w d..e wsadzić, że po patchu nareszcie mamy więcej fpsów!!! szkoda tylko że nie wspomnieli, że nie ma to nic wspólnego z lepszą płynnością gry :(

Przecież już o tym pisałem nie raz wykres można w du.. wsadzić. Możesz mieć 40 czy 60fps a płynności nie uświadczysz tylko raczej nie doczekasz się takich testów z tego typu komentarzem pod wykresami. Testerzy na ogół to matołki i robią to na szybko , wykres + lanie wody i masz super test , a pelikany go łykają i to wystarczy. Tego nowego batmana nawet nie sprawdzałem , jeżeli problem znika po wyłączeniu tesselacji to problem tkwi w sterach. Edytowane przez sideband

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla kopaczy bitcoina chyba. Nie wiem jakim samobojca trzeba by byc by kupic cos co polega na sterownikach ati do crossfire by wogle dzialac :)

moj kumpel kupil i jak doszedl juz do ladu z profilami to bylo jak byc powinno. Oczywiscie mowie o uzywanych z allegro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość marantz5003

zauważyliście może, że premiery nvidi są zawsze bardziej emocjonujące niż radeonów? Szampany kupione na premierę?? :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość marantz5003

musiałeś popsuć nam humor? :( wg mnie powinni robić karty przeznaczone tylko do gier i osobno karty do obliczeń a nie łączyć to razem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

będzie dobrze nvidia nie wypuści drugi raz lipy tak jak miało to miejsce z gtx480:) jezeli zrobi to drugi raz nie kupię więcej ich kart:)

wybrales juz model radka ktory kupisz? :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość marantz5003

całe szczęście.. kiedyś kupiłem kartę na pcie 2.0 bez dodatkowe zasilania była i włożyłem do pcie 16 ale wersji 1.0 czy 1.5 jakoś tak i po instalacji sterowników nie wyświetlała obrazu.

gtx 680 ma być to najwydajniejszy kepler na układnie gk 104 a co z gk 110 ponoć miała mieć 512bit szynę i jeszcze więcej jednostek cuda

http://pclab.pl/news49149.html

Edytowane przez marantz5003

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi