Blackwhite Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Gainward GeForce GTX 680 Phantom 2048MB GDDR5 PCI-Express Graphics Card [4260183362517] Phantom na horyzoncie. Pomijam cene , bo to chore, ale karat posiada zasilanie 8+6 pin, czyzby lepsze OC?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Znajac palitowe podkrecanie to pojechali z napieciem i musieli zmienic zasilanie bo przestali sie miescic w specyfikacji na 2x6 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProBlackHawk Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Palit GeForce GTX 680 JetStream Review Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Palit GeForce GTX 680 JetStream Review Abstraciach!ąc od wyników, dawno nie widziałem tak przejrzystego testu (układ elementów, budowa wykresów), bardzo przyjemnie się to czyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dwd89 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Jakie GTX680 z WC są aktualnie do kupienia ? Evga by się mogła pośpieszyć z HydroCopper Classified (4GB vram) lub chociaz zwykla edycje hydrocopper. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 (edytowane) Niestety w 680 brakuje zasilania. Podkrecilem karte na max napieciu na max +171 offset. 0 artefaktów ale niestety mark 2011 staje w czasie testów W sumie zasilanie ma kiepskie. Bez tego nie podkrecisz. Mysle ze na dobrym zasilaniu 1400 bez problemu pojdzie. 7970 miała lepsze zasilanie. Takze uwazam ze sekcje zasilania ma bardzo kiepska. W sumie przystosowana jest tylko do minimalnego podkrecania. Edytowane 30 Marca 2012 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dwd89 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 (edytowane) POV-TGT GeForce GTX 680 Beast Watercooled 2048MB GDDR5 PCI-Express Graphics Card [TGT-680-A1-2-BST-W] POV-TGT GeForce GTX 680 Beast Watercooled 2048MB GDDR5 600 euro z vatem i podatkami czyli niecałe 2 500 zł. http://www.evga.com/articles/00669/#GTX680HydroCopper nie mogli obciąć tej głupiej plastikowej wieży i dać gniazd zasilania obok siebie ? Edytowane 30 Marca 2012 przez Dwd89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomF Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 POV-TGT GeForce GTX 680 Beast Watercooled 2048MB GDDR5 PCI-Express Graphics Card [TGT-680-A1-2-BST-W] 600 euro z vatem i podatkami czyli niecałe 2 500 zł. Gdy te 600 to było euro to byłoby jeszcze Ok ale to są funty. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dwd89 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 o rany. faktycznie. oni chyba na głowę upadli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Panowie co brac GTX680 referent czy MSI 7970 Lightning ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 przy takim wyborze bralbym lightning. jakosc wykonania czasem okazuje sie bezcenna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 (edytowane) Panowie co brac GTX680 referent czy MSI 7970 Lightning ??? Jak by owe karty byly w takiej samej cenie wybralbym MSI 7970 Lighting. Aczkolwiek wybor jest dosc trudny . Edytowane 1 Kwietnia 2012 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 (edytowane) Roznica to £20 wiec zadna. W grach styka mi moja gtx580, wiecej i tak mi nie trzeba, chodzi mi tylko i wylacznie o smarki, bo chcialem sie pobawic i nic wiecej. AMD w smarkach wypada gorzej, ale z drugiej strony cisza tez dla mnie wazna i referent od GF bedzie glosniejszy. Edytowane 1 Kwietnia 2012 przez Blackwhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zakladajac ze obie karty beda chodzily na zblizonych taktach , powiedzmy 1150MHz na GPU to wydajnosciowo beda szly leb w leb , raz wygra 7970 innym razem GTX680 caly trik polega na nowym wynalazku NVidi GPU BoosT gdzie gpu czasami bryka na 1200MHz jak by tak na stale ustawic takty obu kart to roznica w wydajnosci bedzie prawie nie zauwazalna a nawet bedzie ciut szybciej na radku . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 No tak, ale w smarkach Radek slabszy, a o nie wlasnie mi chodzi.Chce troche powalczyc w rankingach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 (edytowane) ??????? No to powalczysz w rankingach hd7970? :blink: Edytowane 1 Kwietnia 2012 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Jako ze to temat o GTX 680 to z czystym sumieniem mozna polecic ta karte bo niczym nie ustepuje nowym radeonom szukaj wersji podatnej na oc , ( testy w necie ) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) Wszyscy ci, którzy liczyli na Zotac GTX 680 z 2GHz niestety się rozczarują. Producent ogłosił, że karta pracuje z częstotliwością 1,2Ghz lecz 2GHz będzie możliwe do osiągnięcia na napięciu 1,5v i chłodzeniu ciekłym azotem. Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez marantz5003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Przeciez to bylo oczywiste,ze na powietrzu nie da rady 2 GHz osiagnac?Kto sie ludzil,ze tak bedzie? LOL 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Przeciez to bylo oczywiste,ze na powietrzu nie da rady 2 GHz osiagnac?Kto sie ludzil,ze tak bedzie? LOL Znajdzie sie kilku loli co wierzyli w te bajki ,ktos bez podstawowej wiedzy i doswiadczenia z OC . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) albo fanboye, którzy wierzą we wszystko :wink: Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez kaijitsu 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) Przeciez to bylo oczywiste,ze na powietrzu nie da rady 2 GHz osiagnac?Kto sie ludzil,ze tak bedzie? LOL Przy dobrym chłodzeniu może i da się wycisnąć max 1.3, (czysty strzał patrząc na testy z OC w recenzjach), ale wątpię by powstały wersje z szybszym taktowaniem fabrycznym. Na pewno nie 2.0 i wątpię by nawet z 1.5 ghz. Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Odpuscilem Radka, zamowilem EVGA w preorderze. W tym Lightningu przerazila mnie glosnosc chlodzenia, suszarka to malo powiedziane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humanoidal Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 W cełej sieci ani słowa o keplerach ze średniej półki.. jakaś zmowa? Wcześniej czytałem o 3 możliwych datach premiery: 12 kwietnia, koniec kwietnia albo maj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 670/670ti w maju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 NVIDIA Prepares Cut-down GK104 Chip: GTX 670 Ti to Compete Against HD 7950 by VR-Zone.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Karta dojechala. EVGA referent. Na razie nie bawilem sie w OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Specyfikacja techniczna GeForce GTX 670 Ti - Przycięte GK104 | PurePC.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 dyszka pekla ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 (edytowane) nieźle moja bez podnoszenia obrotów na wentylu na maxa nie chce przekroczyć +120 na gpu. pamięci ustawiłem sobie też na +400. a ze względu na pożądaną ciszę nie "podkręcam" chłodzenia dlatego mam 55C w stresie przy 30~33% na wentylach ustawionych na auto Preview: GIGABYTE GTX 680 OC WindForce 3X 2GB ja chcę ten jego radiator na vrm :D Edytowane 6 Kwietnia 2012 przez zaodrze244 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...