humanoidal Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Dziwi mnie jedna rzecz - w stanach gtx 670 kosztuje tyle co hd 7950, to dlaczego w polsce taka wielka różnica w cenach? Podatek od nowości czy podatek od geforce'a? gtx 680 to już żadna nowość, wcale nie sprzedaje się tak rewelacyjnie jak w stanach, a w stanach tylko 20 dolarów różnicy vs 7970, u nas 500zł... :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) Karta spoko. W zasadzie gol samobójczy do własnej bramki nV sobie zafundowała. To nie nasz problem. Ja tam jednak dalej czekam na premierę jakiegoś zadymiarza do 1000zł. Przy kursie 2 zeta za dolca byś miał no ale to se ne wrati <_< VGA ASUS GTX670 DC 2048MB GDDR5 256b 2DVI+HDMI+DP PCIe3.0 w hurtowni wychodzi około 1650 brutto, wiec pewnie w granicach 1700 bedzie mozna go kupic Asusy ale też inne niereferenty fajne. Tylko z testów wynika, że bez dobrych pamięci mocne o/c rdzeni jest psu na budę. Na memach akurat lecą najlepiej referenty :lol: Ja bym poczekał aż wyjdzie jaki niereferent ma dobre kostki ew jak je dowoltować. Poza tym jak w Usa na dzień dobry są promocje z ceną po 399$ to ja prognozuję za 2-3 miechy ceny w okolicy 320-350$. Edytowane 11 Maja 2012 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadoweye Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Mnie Asusy interesują bo sa ciche, wydajne a przede wszystkim mam zaufanie do tej firmy i ciekawie się prezentują... Jak by ktoś znalazł jakieś obszerniejsze testy gigabity Wind x3 to prosze o link [też chętnie obejrzę] PS. jak by ktoś zobaczył w którymś polskim sklepie Asus gtx 670 top prosze o info/ link :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) Mnie Asusy interesują bo sa ciche Miałem okazję "na własne ucho" porównać i stwierdzam - WindForce od GB generuje mniej hałasu. Edytowane 11 Maja 2012 przez Pan_Borowik 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadoweye Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Miałem okazję "na własne ucho" porównać i stwierdzam - WindForce od GB generuje mniej hałasu. też słyszałem że są cichutkie dlatego poluje na jakąś obszerniejszą recke [z testami głośności] bo ta karta również wydaje się ciekawa dla mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Tutaj sa jakies ceny, dostepnosci oczywiscie brak. http://techplanet.pl/szukaj/?q=Gtx+670 W hurtowniach ma byc od 15.05. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacko Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Tutaj sa jakies ceny, dostepnosci oczywiscie brak. http://techplanet.pl/szukaj/?q=Gtx+670 W hurtowniach ma byc od 15.05. Już są w hurtowniach. Ja w swoim sklepie będę miał już w poniedziałek do sprzedaży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Karciocha dojechala. KFA2 EX OC GTX670 Pierwszy wynik w smarku 11 - bez OC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Mógłbyś wrzucić fotę karty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Prosze bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humanoidal Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 http://www.x-kom.pl/szukaj/karty_gtx_670 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Jak dla mnie to torchę drogo przełamałem się kiedyś i wydałem te 1200zł na kartę ale 1700 to przesada wg mnie szczególnie, że praktycznie nie ma w co grać bo we wszystko już grałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooojciech1983 Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Mi tez by bylo szkoda wydac tyle na karte przy zakupie nowego sprzetu. Ale, spojrz na to z innej strony. Gdybys chcial sobie teraz wymienic swojego gtx 570 na 670 to bys musial dolozyc ok 800zl po sprzedaniu swojej karty. To nie jest to az tak zle zakladajac ze ten gtx 670 powinien spokojnie starczyc na ok. 2 lata. Sam wymieniam swojego GTX 560Ti Hawka i mam nadzieje ze nie bede zalowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Skoro 670 jest za 1700 to ciekawe za ile będzie 660ti? Miałem zamiar na niego przeskoczyć ale miałem nadzieję wydać mniej więcej max 950 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 dla jednego drogo dla innego może być także przestańcie truć, Blackwhite karta jest śliczna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 GeForce GTX 660 is on the track, but ... ~ OBR-HARDWARE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bashey_pl Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 GeForce GTX 660 is on the track, but ... ~ OBR-HARDWARE Czyli w polsce z podatkiem od nowości około 1200PLN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 (edytowane) też słyszałem że są cichutkie dlatego poluje na jakąś obszerniejszą recke [z testami głośności] bo ta karta również wydaje się ciekawa dla mnie 670'ka (GV-N670OC-2GD) to praktycznie to samo [PCB, chłodzenie] co 680'ka (GV-N680OC-2GD). edit: Fotografia porównująca bezpośrednio ww. 670'kę do 680'ki (GV-N680D5-2GD-B) czyli referenta od GB - GIGABYTE GV N670OC 2GD vs. GV N680D5 2GD PCB Recenzje GV-N670OC-2GD: - VR-Zone - Bjorn3D - Hitech Legion Edytowane 12 Maja 2012 przez metal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Juz chyba wiecej nie wycisne z grafiki. Ale wynik niezły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Ladnie zes pojechal, to proc tyle daje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Ladnie zes pojechal, to proc tyle daje? Dużo daje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 aż za dużo porównajcie to sobie z moim wynikiem :P P10382 3DMarks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 (edytowane) Taka mała dygresja możecie (głównie Black) używać jakiś innych serwerów do upload'ów. Image to jakaś kompletna żenada i już dawno powinni spłynąć w klozecie. Można używać czegoś takiego jak Lysyn (chociaż istnieję mnóstwo alternatyw) link bezpośrednio do obrazka bez zbędnego <span style='color: red;'>[ciach!]</span>a :wink: BTW. Karta prezentuję się wyśmienicie :wink: Z overclockers ma się rozumieć? U mnie wynik physics na procu 5GHz 11,3k, więc coś tam ivy daję :) pzdr Edytowane 12 Maja 2012 przez chemiczny_ali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 (edytowane) aż za dużo porównajcie to sobie z moim wynikiem :P P10382 3DMarks hehe tyle prawie mam na mojej 670tce :) Taka mała dygresja możecie (głównie Black) używać jakiś innych serwerów do upload'ów. Image to jakaś kompletna żenada i już dawno powinni spłynąć w klozecie. Można używać czegoś takiego jak Lysyn (chociaż istnieję mnóstwo alternatyw) link bezpośrednio do obrazka bez zbędnego <span style='color: red;'>[ciach!]</span>a :wink: BTW. Karta prezentuję się wyśmienicie :wink: Z overclockers ma się rozumieć? U mnie wynik physics na procu 5GHz 11,3k, więc coś tam ivy daję :) pzdr Uzywalem zapodaj.pl, ale cos im sie popierniczylo i mi nie dziala, dlatego wrocilem do imageshack.Co proponujesz, bo mnie tez sie image nie podoba za bardzo? Tak z OCUK, tylko oni maja KFA2 w ofercie jak na razie. Edytowane 12 Maja 2012 przez Blackwhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 GeForce GTX 660 is on the track, but ... ~ OBR-HARDWARE Uaa... jeśli taka cena faktycznie będzie, to chyba rozejrzę się jednak za 560ti. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 (...) Uzywalem zapodaj.pl, ale cos im sie popierniczylo i mi nie dziala, dlatego wrocilem do imageshack.Co proponujesz, bo mnie tez sie image nie podoba za bardzo? (...) Ja używam TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting ale jak można zobaczyć Lysyn używa www.fotoload.pl i też wygląda ok :wink: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kroganin Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Ktoś mi może powiedzieć ile utrzymuje się ten "podatek od nowości" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bashey_pl Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 A to zależy od dostępności wybranych modeli kart. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 (edytowane) hehe tyle prawie mam na mojej 670tce :) no i prawidłowo skoro karty są prawie identyczne :P masz nawet tak samo podkręcony gpu jak mój z tym że ja pamięci wykręciłem na trochę więcej, no i to nieszczęsne ht daje parę pktów extra :P ja wrzucam ostatnio zrzuty na minus.com całkiem przyzwoicie ta strona działa Edytowane 12 Maja 2012 przez zaodrze244 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 HT z pewnoscia daje pare pktow, ale u mnie chyba dochodzi do tego wyzszy boost.Przy tych taktach wynosi 1350 MHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...