lubieplacki Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 (edytowane) Witam. Otóż mam problem. Mianowicie posiadam obecnie jedną kość a-data 2GB 1333mhz cl9 i niestety na win 7 64bit znacząco spowalnia mi komputer podczas grania czy też pracowania. Pomyślałem zatem że sprawie sobie pod choinkę nowe 2GB. Niestety ciężko dostać takie samo a-data. jest na esc ale koszt dostawy to polowa kosztu zamówienia a ram.net.pl nie ufam. Tak więc czy moge zakupić pamięć Goodram 2gb 1333mhz cl9? Czy będą one ze sobą współpracowały? Ma ktoś taki zestaw? :) Mam nadzieje że szybko ktoś pomoże gdyż święta tuż tuż :) PS: Płyta główna asRock m3a770de Edytowane 20 Grudnia 2011 przez lubieplacki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 moduły powinny pracować razem ale nikt tego nie zagwarantuje na 100%. częstotliwości się zgadzają, CL też - nie wiadomo jak z pozostałymi timingami. Kup przez internet - masz 10 dni na zwrot jeżeli nie będziesz zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...