Raptor Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Benek - rev 1.2 też miał już dziurki (chyba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Benek - rev 1.2 też miał już dziurki (chyba ;) ale i tak trzeba uwazac bo np Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 tylko kolorem lamianatu sie róznia a jedna ma a druga nie :> hehe no rzeczywiscie mozna sie czasem naciac ... a to sa rózne revision ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 ... a to sa rózne revision ? przeciez napisalem na poprzeniej stronie: - v1.0 bez dziurek - v2.0 z dziurkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 dzieki za rade jutro bede go meczyl :) Daj znac czy udalo ci sie go zamontowac bez problemu, mam zamiar niedlugo kupic se Abita NF7-S 2.0 i zastanawialem sie nad chlodzeniem Athlona XP a tui zalman to calkiem kuszaca propozycja, wiec musze wiedziec czy zmiesci sie w Abicie, czy o nic nie bedzie zawadzal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 niestety nie mam jeszcze abita;/ ale zalmana zamontowalem na mobo jak w podpisie i zmiescil sie spoko baardzoo polecem ten cooler na tym co w podpisie w te upaly mam 34/42 c :))))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky_Idiot Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 zamontowalem sobie ten wiatraczek na abitku NF-7 2.0 za pomoca 2 srob m4-30, nie podaje jeszcze wynikow chlodzenia bo AS 3 jeszcze nie dojechala i narazie jade na pascie silikonowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 http://www.ocm.pl/artykuly.php?game=CNPS7000 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pascalek Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Lucky_Idiot, na tego abita zamontowales zalmana 7000 czy 7000A i czy musialbys pilowac zapinki ?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skamilos Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 chłopaki jak poznać po abicie Nf7-s czy to rev.2.o czy nie ! skoro mam dziurki przy sockecie to mam 2.0 tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 chłopaki jak poznać po abicie Nf7-s czy to rev.2.o czy nie ! skoro mam dziurki przy sockecie to mam 2.0 tak? moze tez byc 1.2 ale te sa malo popularne - sam na zywo nie widzialem tylko slyszalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 chłopaki jak poznać po abicie Nf7-s czy to rev.2.o czy nie ! skoro mam dziurki przy sockecie to mam 2.0 tak? Jest taki programik jak CPU-Z - w zakladce Mainboard pokazuje on cos takiego jak rev. jezeli jest tam C1 a do tego plyta ma otworki wokol socketu to jest to na 99% rev. 2.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skamilos Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 już znalazłem na płycie jest napisane czy to v. 2.0! thx! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 cze, sorry ze wczensiej sie nie odezwalem ;] ja mam boxowego coolerka od p4 (gdzies na biorku lezy) ktorego po prostu w 4 miejscach nawiercilem (tam gdzie sa otworki socket a) i przykrecilem, wydaje mi sie ze ty tez tak mozesz zrobic uwazajac na te heatpipe' myslę ze moze pora odgrzebac temat bo w sumie teraz dopiero mam czas cos z tym zrobic jak to przykręcałeś ? normalnie bez zadnych sprężynek czy czegoś takiego czy po drugiej stronie plyty założyłeś jakies zabezpieczenie zeby płyty nie złamać typu czy ja wiem jakies płaskowniki czy cos takiego pozdro Slayne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 heh, ale masz reflex :) A co do tematu, ja bym dał sprężynki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...