Jureczek Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2011 zamierzam kupić orienta multi-year calendar. który wybrać 2EU03002W czy 2EU03002DW. może mi ktoś doradzić. a może coś innego? ale koniecznie mechaniczny automat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMR Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2011 (edytowane) Który ci się bardziej podoba, lepiej leży na ręce. Ten sam mechanizm w innej obudowie. Powiedz do jakiej kwoty zegarki cię interesują. @Dół: z codziennym machaniem zegarkiem? PS. Ja mając 500 zł na zegarek wybrał bym kwarc swiss made Edytowane 21 Grudnia 2011 przez KiMR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2011 Orient to dobra firma, polecam również coś z oferty seiko. Jesteś nastawiony na mechanika, wiesz z czym to się wiąże? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jureczek Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2011 Orient to dobra firma, polecam również coś z oferty seiko. Jesteś nastawiony na mechanika, wiesz z czym to się wiąże? mam teraz ORIENTA automata ale się zestarzał. jestem zadowolony ale słyszałem że teraz to już nie ten Orient co kiedyś. doszły mnie słuchy że robią je na plastikowych podzespołach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...