Skocz do zawartości
purepcuser123

Problem z komputerem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem nowy i nie wiem czy te forum jest od takich problemów ale na innych mi nie pomogli, jakby co przenieście gdzieś temat byle nie do kosza po prostu nie wiedziałem gdzie go umieścić.

Posiadam nowy komputer który się zawiesza na wszystkim w różnych momentach, jest jeden wyjątek sims 3. Poza tym na wszystkich grach fifa pes 2012 nawet firefox i emulator pegazusa....

sprzęt:

intel core i5, ram 4gb kingston, płyta asus p8p67, zasilacz tacens radix iv 500w, gefroce gtx550ti, dysk samsung 1tb

wszystko nowe 0 wirusów, temperatury normalne, co jest? bo krew mnie zalewa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ram w jednej kości czy w 2x2GB? Jakie taktowanie pamięci? Sterowniki do 550Ti najnowsze?

Ściągnij Orthosa i zrób test RAM i CPU na priorytecie 9 (ważne) - jeśli się wykrzaczy, to znaczy, że procesor nie wyrabia.

Pobierz FurMarka i zapuść test w natywnej rozdzielczości twojego monitora. Monitoruj temperatury na bieżąco, fpsami się nie przejmuj.

Powinieneś był napisać tu: http://forum.purepc.pl/Podstawowe-Zagadnienia-f23.html

Edytowane przez zzizzy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ram w jednej kości czy w 2x2GB? Jakie taktowanie pamięci? Sterowniki do 550Ti najnowsze?

Ściągnij Orthosa i zrób test RAM i CPU na priorytecie 9 (ważne) - jeśli się wykrzaczy, to znaczy, że procesor nie wyrabia.

Pobierz FurMarka i zapuść test w natywnej rozdzielczości twojego monitora. Monitoruj temperatury na bieżąco, fpsami się nie przejmuj.

Powinieneś był napisać tu: Podstawowe Zagadnienia - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne

odp Ci tu, napisałem nowy temat: Mój odnośnik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi