Skocz do zawartości
purepcuser123

Zawieszanie się komputera

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem nowy i nie wiem czy te forum jest od takich problemów ale na innych mi nie pomogli, jakby co przenieście gdzieś temat byle nie do kosza po prostu nie wiedziałem gdzie go umieścić.

Posiadam nowy komputer który się zawiesza na wszystkim w różnych momentach, jest jeden wyjątek sims 3. Poza tym na wszystkich grach fifa pes 2012 nawet firefox i emulator pegazusa....

sprzęt:

intel core i5, ram 4gb kingston, płyta asus p8p67, zasilacz tacens radix iv 500w, gefroce gtx550ti, dysk samsung 1tb

wszystko nowe 0 wirusów, temperatury normalne, co jest? bo krew mnie zalewa...

ps napisałem w złym dziale teraz piszę tu, odp userowi zzizzy

ram jest 2x2gb, jak sprawdzić taktowanie? sterowniki najnowsze, miałem testy 3dmark i memtest nic nie było, sprawdzę resztę poszukam i odp.

ile ma trwać ten Orthos? dodam że najczęściej zawiesza się w edytorze video Camtasia, Audacity dosyć często, ale potrafi zawiesił się gdy jeszcze nie skończy się powitalny dźwięk windowsa 7

Test Orthson nic po 40min tyle tylko bo sie komputer zawiesił (byłem jeszcze na czacie)

Taktowanie Ram to 666.7mhz

Temperatura w funmark to w 10min cały czas 77*C w 3 min wzrosło tyle i przez 7 zostało 77stopni

Edytowane przez purepcuser123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi