bandit Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Witam wszystkich !!! Mam taki problem : Mam procka Athlon 2000 Xp+ -T 0,13um (niepodkręconego) i płytę MSI KT4V i gdy włączam program Prime 95/Torture test program coś tam sobie pokazuje (test?) i po około minucie pokazuje mi 1 error. Co to moze być . Za wszelaką pomoc z góry dziekuje Pozdrawiam Z poważaniem Łączę wyrazy szacunku: Bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Może pamięci nawalają, albo ogólnie jakaś część ma za ciepło. Opisz swoje chłodzenie jakbyś mógł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandit Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Może pamięci nawalają, albo ogólnie jakaś część ma za ciepło. Opisz swoje chłodzenie jakbyś mógł.Moje chłodzenie na procek jest boxowe , grafika tez a na pamiątki wogóle nie mam i mam jescze ventyl wyciągający powietrze z obudowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 do sprawdzenia pamięci jest najlepsze goldmemory, jeśli test przejdzie do 20% conajmniej to nie pamięć :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandit Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 do sprawdzenia pamięci jest najlepsze goldmemory, jeśli test przejdzie do 20% conajmniej to nie pamięć :roll:sprawdzałem . to nie pamiątki heh dziwna sprawa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 do sprawdzenia pamięci jest najlepsze goldmemory, jeśli test przejdzie do 20% conajmniej to nie pamięć :roll: A dlaczego tylko do 20%? Czy to znaczy że jak dojdzie do 25% i wyskoczą błędy - to też nie pamięć :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...